PRAKTIJKWEERGAVE AANMELDEN

Zichtbaarheid van je Fysiopraktijk?

Dat regel je hier

Je fysiotherapiepraktijk is al aangesloten bij FysioDordt. Nu wil je dat je praktijk zichtbaar wordt in allerlei doorsnedes op de website van Fysiodordt.

Nog geen lid? Schrijf je praktijk eerst in als lid.

Met dit formulier regel je de weergave van je praktijk op de website van FysioDordt zodat specialisten, huisartsen en andere zorgverleners je praktijk snel kunnen vinden als het gaat om specialisaties en nabijheid tot een patiënt. Ook kun je dan je praktijk laten weergeven als lid van één of meerdere FD Zorgnetwerken, - projecten of landelijke netwerken.

Let op: De registratie voor weergave je praktijk kan uitsluitend door één vertegenwoordiger van de praktijk plaatshebben. Via dit formulier krijg je toegang tot het registreren van de hoofdvestiging, vestiging(en) en de fysiotherapeuten die werkzaam zijn in één of meerdere vestigingen van je praktijk.

Toelichting: Op de vraag Fysiotherapeut Ja/Nee?, vul je Ja in als je zelf als fysiotherapeut werkzaam bent. Ben je uitsluitend actief als manager, zonder behandeling van patiënten, vul dan Nee in.

Aan de slag!

Wachtwoord is minimaal 8 tekens