Lid zijn of worden

Wat betekent dat?

FAQ over het Lidmaatschap

Nee. Alleen fysiotherapiepraktijken kunnen zich inschrijven mits ze zijn gevestigd in het verzorgingsgebied van FysioDordt.

Het verzorgingsgebied is identiek aan het verzorgingsgebied van het Albert Schweitzer Ziekenhuis en omvat de gemeenten: Alblasserdam, Binnenmaas, Cromstrijen, Dordrecht, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpenerwaard, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Oud-Beijerland, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Strijen en Zwijndrecht.

De inschrijving van een fysiotherapiepraktijk vindt plaats door een persoon met de juiste bevoegdheden in de onderneming. Slechts één persoon namens de praktijk kan de hoofdvestiging, de eventuele nevenvestigingen en fysiotherapeuten registreren. FysioDordt heeft per praktijk één administratief aanspreekpunt nodig. In de praktijk/vestiging werkzame fysiotherapeuten kunnen in diverse netwerken en projecten actief zijn.

Het Praktijklidmaatschap Premium is als het Praktijklidmaatschap Standaard plus automatische weergave van het bedrijfslogo van de hoofdvestiging, vestiging(en) als ook profielfoto’s van alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij de praktijk bij alle publicaties van de praktijk in de verschillende publicatievormen.

De contributie is als het Praktijk lidmaatschap Standaard, plus aantal fysiotherapeuten x nu nog € 0,00 per jaar.

Nee, bij keuze voor het Praktijklidmaatschap Premium worden zowel bedrijfslogo als profielfoto’s van je fysiotherapeuten weergegeven. Wil je geen profielfoto’s weergeven, of wil(len) één of meerdere fysiotherapeut(en) geen weergave? Upload dan geen profielfoto van die fysiotherapeut(en).

Ja, in het kader van de AVG heeft u toestemming nodig van uw fysiotherapeuten voor het plaatsen van hun gegevens.

Neen, bij een lidmaatschap dat na 1 juli in een jaar wordt gevestigd ontvang je een korting van 50% op het lidmaatschap. Het inschrijfgeld blijft gelijk

Neen, bij de registratie voert allerlei gegevens in over de hoofdvestiging, de eventuele nevenvestigingen en van de fysiotherapeuten. Je kunt één of meerdere fysiotherapeuten van je praktijk aanmelden voor deelname aan FD Zorgnetwerken en/of FD Zorgprojecten. De acceptatie voor deelname aan deze netwerken en projecten is afhankelijk van de relevante specialisaties en differentiaties van de betreffende fysiotherapeut. De netwerkmanagers zijn verantwoordelijk voor de acceptatie binnen een netwerk. De beheerder van de website verzorgt de zichtbaarheid van de praktijk

Waarde van het Lidmaatschap

Door lid te worden draag je bij naar de lokale omslag naar waardegedreven zorg. Met die omslag leveren we met elkaar betere kwaliteit, beschikken we met fysiotherapeuten in aangesloten praktijken over steeds betere werkomstandigheden, en genereren we de laagst mogelijke maatschappelijke kosten, terwijl de gezondheid van onze patiënten er bij wint. Daarmee bewijs je tevens je eigen praktijk een belangrijke dienst: Door actief  bij te dragen binnen de Zorgnetwerken en de Zorgprojecten maakt je praktijk de gewenste omslag op de juiste momenten. Welkom bij FysioDordt.

Je kunt je hieronder inschrijven.

Kijk eens rond in de verschillende Zorgnetwerken en -projecten, wellicht zie je bekenden in je eigen persoonlijke netwerk.

FD Zorgnetwerken

FD Zorgprojecten